+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Verbouwingsupdate webshop
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Verbouwingsupdate webshop

Exportdocumenten.com is anderhalf jaar onderweg. In deze periode hebben we veel geleerd, met vallen en opstaan. De techniek achter de webshop wordt nog dagelijks verbeterd. De komende tijd steken we veel tijd in het optimaliseren van onze website en webshop. We gaan dan ook het nodige verbouwen ten gunste van de gebruiksvriendelijkheid en klantbeleving. Wij houden u graag op de hoogte van deze ontwikkelingen in onze Verbouwingsupdate.

Verbouwingsupdate

Afgelopen week is er een nieuwe release (versie) voor Exportdocumenten.com online gezet, waardoor weer een aantal technische zaken zijn verbeterd. Voor u als gebruiker was het dit keer geen zichtbare verandering, maar op de achtergrondis onze techniek weer verbeterd om het bestelproces nog beter te laten verlopen.
Deze laatste release is niet zo groot als eerdere releases, omdat we achter de schermen hard aan het werk zijn met een groter verbouwingsproject. In dit project willen we zoveel mogelijk gebruikerswensen integreren.

Momenteel zijn wij deze wensen aan het inventariseren om deze zoveel mogelijk mee te nemen in de verbouwing. Het doel van ons verbouwingsproject is simpelweg om u straks de makkelijkste en meest gebruiksvriendelijkste weg naar het digitaal aanvragen van uw documenten te bieden.
Houd ons dus in de gaten voor updates van dit project.

Heeft u zelf specifieke wensen die u graag terugziet in de webshop van Exportdocumenten.com? Meld het onze customer service op telefoonnummer 0314-354865 of via het formulier "Help Exportdocumenten.com mee aan het beste idee!"

24 apr. 2015 at 11:30