+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Update: Legalisatie handelsdocument/verkoopfactuur: Naam in blokletters
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Update: Legalisatie handelsdocument/verkoopfactuur: Naam in blokletters

In de nieuwsbrief van januari bent u geïnformeerd over een wijziging in de procedure van het legaliseren van documenten binnen onze webshop. Bij het aanvragen van een gelegaliseerd handelsdocument/verkoopfactuur dient u voortaan uw document te voorzien van naam en handtekening.

Voorkom afkeuring

Wij willen u nogmaals attenderen op deze wijziging en met name op het plaatsen van de naam in blokletters. Wij zien nog regelmatig dat er geen naam is vermeld, wat voor de Kamer van Koophandel een reden is om uw aanvraag af te keuren. Het afkeuren van een aanvraag vertraagd uw proces en dat is uiteraard niet de bedoeling.

Voor het volledige bericht uit de nieuwsbrief van januari, met een volledige uitleg over de eis van de Kamer van Koophandel, verwijzen wij u graag door naar het artikel dat eerder is verschenen op onze website "Wijziging in procedure webshop voor legalisatie handelsdocument/verkoopfactuur".

Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit bericht, neemt u dan gerust contact op met ons Customer Service team door te mailen naar info@exportdocumenten.com

08 mrt. 2016 at 17:30