+31(0)884321888
[javascript protected email address]
UPDATE - Exporteert u naar Libanon? Let dan goed op!
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

UPDATE - Exporteert u naar Libanon? Let dan goed op!

Exportdocumenten.com heeft al meerdere vragen gekregen omtrent aanvullende eisen op het gebied van exportdocumenten voor zendingen naar Libanon.

De eis voor een Certificaat van Oorsprong en gelegaliseerde factuur lijkt te zijn uitgesteld tot 1 november 2019. Lees het artikel 'Let op bij export naar Libanon' van Evofenedex voor meer informatie. Zodra de eis voor exportdocumenten daadwerkelijk van kracht is, zullen wij ook onze landvereisten-assistent hierop aanpassen en dit vermelden op onze website.

UPDATE 19-11-2019 - In het bovenstaande bericht van 17 oktober jl. hebben wij je geïnformeerd over een mogelijke aanvullende eis op het gebied van exportdocumenten. Uit navraag bleek dat de Douane in Libanon bij elke zending een Certificaat van Oorsprong en gelegaliseerde factuur wilde hebben en dat de factuur bovendien afgestempeld zou moeten worden door de Douane.

Eurochambres (Vereniging van Europese Kamers van Koophandel en Industrie) heeft geprobeerd deze eis in te laten trekken en dat is ze gelukt! Beide documenteisen zijn opgeheven . Dit betekent dat goederen zonder gelegaliseerde documenten kunnen worden ingevoerd in Libanon.

Bron: evofenedex

19 nov. 2019 at 16:47