+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Uitvoeraangiften indienen tijdens de feestdagen
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Uitvoeraangiften indienen tijdens de feestdagen

Tijdens onze nationale feestdagen zijn veel kantoren gesloten. Wat betekent dat het merendeel van de dagelijkse werkzaamheden 1 dag stil komen te liggen. Maar export staat nooit stil en dus onze webshop ook niet!

De webshop van Uitvoeraangifte.com is het hele jaar beschikbaar, oftewel 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Heb je een actief account dan kun je zonder oponthoud door bijvoorbeeld de feestdagen, op ieder gewenst tijdstip je uitvoeraangiften opmaken en krijg je binnen enkele minuten bericht van de Douane of je uitvoeraangifte is goedgekeurd.

Maar... Tijdens de nationale feestdagen is ons kantoor wel gesloten. Houd hier a.u.b. rekening mee, want dit houdt in dat de Customer Service op deze dagen niet bereikbaar is en je bijvoorbeeld met afkeuringen geen support hebt. Je wel een account kunt aanmaken, maar wij pas de eerstvolgende werkdag je account en de machtigingen controleren en bevestigen.

Overzicht feestdagen 2019

  • Hemelvaartsdag - donderdag 30 mei
  • Pinksteren - maandag 10 juni
  • Kerstmis - woensdag 25 & donderdag 26 december

Met deze informatie hoop ik je gerust gesteld te hebben dat je 24/7 uitvoeraangiften kunt doen in de webshop. Ik wens je dan ook op de 'feestelijke dagen' veel export succes toe!

29 mei 2019 at 10:39