+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Uitvoeraangifte.com: het zusje van Exportdocumenten.com!
Eenvoudig en efficiënt
Juiste documenten in no-time > Bespaar tijd en geld.
Alles in één oplossing
Al je exportdocumenten in 1 bestelling geregeld.
Ondersteuning (zoveel) als je wenst
Hulp bij al je exportvragen > Bel als je ergens niet uitkomt!

Uitvoeraangifte.com: het zusje van Exportdocumenten.com!

Ervaar het gemak van een webshop voor exportdocumenten straks ook voor uw uitvoeraangiften in de webshop van Uitvoeraangifte.com.

Deal or no-deal? Brexit brengt voor alle Nederlandse bedrijven die zaken doen met het Verenigd Koninkrijk (VK) grote veranderingen met zich mee. Hoe die veranderingen er precies uitzien is door uitstel van deadlines nog steeds onduidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat bij een ‘harde Brexit’ er opeens douaneformaliteiten gelden voor alle zendingen naar het VK. Dit zagen wij met ons team als een kans; bedrijven een eenvoudige en voordelige doe-het-zelf oplossing bieden voor hun uitvoeraangiften. Met grote trots willen wij u dan ook voorstellen aan het nieuwe zusje van Exportdocumenten.com; genaamd Uitvoeraangifte.com.

Uitvoeraangifte.com

Als klant van Exportdocumenten.com weet u als geen ander wat exporteren met zich meebrengt, echter hebben veel Nederlandse bedrijven hier nog geen ervaring mee. Zij handelen uitsluitend binnen de Europese Unie (EU) en hebben daardoor niet te maken met de Douane. Nu Groot-Brittannië hoogstwaarschijnlijk de EU gaat verlaten, krijgen 35.000 organisaties in Nederland voor het eerst met de Douane te maken. Al deze bedrijven kunnen bij Uitvoeraangifte.com terecht om hun Douane uitvoeraangifte(n) direct online te bestellen.

Uitvoeraangifte(n) voor andere landen

Wij horen u denken, is de nieuwe webshop alleen geschikt voor Brexit exportaangiften? Nee hoor, u kunt ook gebruik maken van de webshop om uw aangiften voor andere landen te regelen. Maak gratis een account aan in deze webshop, en ook dit proces regelt u voortaan eenvoudig zelf. Of u nu 1 of (meer dan) 1.000 aangiften per jaar doet.

Net zoals u bij Exportdocumenten.com gewend bent:

  • betaalt u een vaste prijs per aangifte (slechts €20,-)
  • is een account aanmaken gratis en vrijblijvend
  • kunt u onze hulp inschakelen bij het invullen van uw uitvoeraangifte.

Nieuwsgierig?

Wilt u ons nieuwe zusje komen bewonderen? Dat kan, kijk snel op Uitvoeraangifte.com en lees meer over de voordelen van onze webshop!

Wij houden u bij Exportdocumenten.com ook op de hoogte van het laatste nieuws van Brexit en onze nieuwe webshop.

05 mrt. 2019 at 09:51