+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Twee platformen, één nieuwsbrief!
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Twee platformen, één nieuwsbrief!

Sinds kort hebben wij een nieuwe nieuwsbrief. We hebben namelijk de nieuwsbrieven van Exportdocumenten.com en Uitvoeraangifte.com samengevoegd tot één nieuwsbrief. Op deze manier voorzien onze specialisten jou van nog meer relevant nieuws.

In onze 'oude' nieuwsbrieven lag de nadruk met name op de nieuwsberichten die wij publiceren. Logisch, het heet niet voor niets een nieuwsbrief. Maar wij denken dat we hier meer variatie in kunnen brengen door ook andere items de aandacht te geven. Met deze gedachte zijn wij bij elkaar gaan zitten. Al snel lagen er verschillende ideeën op tafel.

Relevant nieuws en terugkerende items

Uiteraard openen we onze nieuwsbrief met het meest relevante nieuws. Niet alleen van Exportdocumenten.com, maar vanaf nu dus ook van Uitvoeraangifte.com. We merken namelijk dat meerdere klanten gebruik maken van beide webshops. Daarnaast zien we dat sommige nieuwsberichten voor beide webshops relevant zijn.

Om meer variatie in de nieuwsbrief te brengen, werken we vanaf nu met een aantal terugkerende items. Zo ga je maandelijks een 'meest gelezen artikel' lezen, maar krijg je ook maandelijks een tip van een van onze collega's. Maar ook onze klanten krijgen de aandacht. Zo lichten we telkens een van de referenties uit die op onze website staan.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze nieuwsbrief? Schrijf je dan nu in en ontvang maandelijks het laatste nieuws op het gebied van export. Heb je tips of mis je bepaalde onderwerpen? Laat het ons gerust weten en mail naar marketing@exportdocumenten.com.

30 mrt. 2020 at 16:30