+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Status update - Nieuwe release Exportdocumenten.com
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Status update - Nieuwe release Exportdocumenten.com

Het team van Exportdocumenten.com werkt op dit moment hard aan de nieuwe release voor Exportdocumenten.com, waarover u in onze vorige nieuwsbrief bent geïnformeerd. Hoe zo een traject eruit ziet en wat de huidige status is, vertellen wij u graag in dit bericht.

Stap 1: Functioneel ontwerp

Op basis van de input van onze klanten en onze eigen praktijkervaringen wordt er een nieuwe release voorbereid. Hierin staan nieuwe functionaliteiten beschreven, maar ook verbeteringen van bestaande functionaliteiten. Voor iedere functionaliteit afzonderlijk wordt een functioneel ontwerp geschreven. In dit ontwerp beschrijven wij hoe we willen dat de functionaliteit functioneert en hoe het eruit moet komen te zien.

Stap 2: Bouwen van de functionaliteiten

De functionele ontwerpen worden besproken met onze afdeling IT en op basis van deze ontwerpen gaan zij aan de slag met het bouwen/verbeteren van de functionaliteiten.

Stap 3: Testen

De meeste functionaliteiten worden gebouwd en getest door ons IT team. Vervolgens worden ze aan het Customer Service Team opgeleverd, zodat ook wij de nieuwe functionaliteiten kunnen testen. Op basis van deze tests komen we tot verschillende bevindingen, die worden besproken met het IT team. Na het (eventueel) aanbrengen van enkele wijzigingen, test het Customer Service Team alle scenario's nog een keer.

Stap 4: In productie

Zodra alle functionaliteiten getest zijn en akkoord zijn bevonden, wordt er een “Go-live datum” gepland. Dit is de datum waarop alle functionaliteiten in productie worden gezet en beschikbaar gesteld worden voor onze klanten.

Wat is de huidige status van de nieuwe release voor december?

Op dit moment zitten we nog volop in Stap 3, de testfase. Hoewel we ons uiterste best doen om de release nog in december door te zetten naar productie, bestaat de kans dat de Go live datum in januari plaatsvindt. We houden u hiervan op de hoogte. Nog voor de definitieve “Go-live” ontvangt u van ons een uitgebreide beschrijving van de de nieuwe functionaliteiten en hoe u deze kunt gebruiken.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit bericht, neemt u dan gerust contact op met ons Customer Service Team door te mailen naar info@exportdocumenten.com

09 dec. 2016 at 14:00