+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Single Window: reageer voor 8 december als u niet tijdig kunt aansluiten
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Single Window: reageer voor 8 december als u niet tijdig kunt aansluiten

Voorziet u dat u op 29 december niet bent aangesloten op het Single Window voor maritiem en lucht? Laat ons dat dan voor 8 december weten.

Bent u niet tijdig aangesloten op het Single Window voor maritiem en lucht? Dan kan uw logistieke proces voor de douaneprocessen Binnenbrengen, Uitgaan en Provianderen vanaf 29 december 2017 ernstige hinder ondervinden en zelfs stil komen te liggen.

Als u niet tijdig kunt aansluiten, kunt u tot uiterlijk 8 december 2017 een schriftelijk verzoek voor maatwerk indienen bij de Douane. Wij kijken dan wat voor uw situatie de beste oplossing is. Stuur een e-mail naar Maatwerkverzoeken.Single.Window.Pl.2@belastingdienst.nl. In uw e-mail geeft u aan waarom uw organisatie niet tijdig kan aansluiten, welke acties al zijn ondernomen om tijdig aan te sluiten, een planning wanneer de aansluiting wel gerealiseerd kan zijn en om welke klanten en EORI-nummers het gaat. Rond 12 december krijgt u een reactie van ons.

Vragen?

Als u vragen hebt over de douaneprocessen Binnenbrengen, Uitgaan en Provianderen of over het Single Window voor maritiem en lucht, kunt u terecht bij de Nationale Helpdesk Douane.

01 dec. 2017 at 15:30