+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Onze webshop is vernieuwd!
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Onze webshop is vernieuwd!

De webshop van Exportdocumenten.com is vanaf vandaag, donderdag 2 juli, geheel vernieuwd. De webshop heeft een nieuw fris design en het bestelproces heeft een metamorfose ondergaan geheel in het teken van gebruiksvriendelijkheid.

Wat is er veranderd?

Wij begrijpen dat het opmaken van een exportdocument niet alledaagse kost is voor iedereen, daarom hebben wij elke stap in het bestelproces goed bekeken en ervoor gezorgd dat het voor u direct duidelijk is wat u waar moet invullen.

Wat maakt het zo makkelijk?

  • Buttons Inloggen en Account maken - Log direct in om uw bestelling te starten, of maak snel een account aan.
  • Bestellen in 4 overzichtelijke stappen - U doorloopt het bestelproces makkelijk en snel en ziet direct in welke stap u bezig bent.
  • Infoblokken - Naast de invulvelden vindt u infoblokken waarin wordt uitgelegd welke informatie u in het desbetreffende veld dient in te vullen.
  • Landvereisten-assistent - Selecteer het land van bestemming en u krijgt direct advies welke documenten verwacht worden in het bestemmingsland.
  • Persoonlijke service - Heeft u vragen over uw bestelling of specifieke exportvragen? Dan staat ons team voor u klaar om u te helpen. Op deze manier kunt u snel verder met uw bestelling.
  • Nieuws en ontwikkelingen - Via onze nieuwsbrief houden wij u maandelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom import en export. Indien u deze nog niet ontvangt, meld u dan snel aan!

De toekomst – Nieuwe update

Afgaande op alle ervaringen en wensen van onze klanten was onze wensenlijst voor de verbouwing lang. Om het overzichtelijk en behapbaar te maken hebben we besloten om de grootste en belangrijkste wijzigingen eerst aan te pakken, zodat u hier snel profijt van heeft.

In oktober wordt opnieuw een update uitgevoerd, met daarin nieuwe en extra functionaliteiten. Welke dit zijn hoort u nog van ons.

Inloggen

Neem zeker een kijkje in de vernieuwde webshop. U kunt inloggen met uw bestaande inloggegevens.


02 jul. 2015 at 09:30