+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Onze webshop is verbeterd en heeft nieuwe functionaliteiten!
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Onze webshop is verbeterd en heeft nieuwe functionaliteiten!

De afgelopen weken heeft ons team achter de schermen hard gewerkt aan verbeteringen in onze webshop. Informatie buttons zijn toegevoegd net als een aantal nieuwe functionaliteiten.

Hieronder vertellen wij u graag welke verbeteringen er zijn doorgevoerd om het bestelproces voor u als klant nog sneller en beter te laten verlopen:

  • Accountbeheer

Zodra u bent ingelogd in de webshop ziet u aan de linkerzijde dat Accountbeheer is toegevoegd aan het menu. Hier kunt u zelf uw account instellingen bekijken en wijzigen. Ook kunt u hier uw automatisch gegenereerde wachtwoord wijzigen in een eigen gekozen wachtwoord.

  • Meer ruimte voor LC informatie op uw CvO en EUR-1

Er is een extra blok toegevoegd onder het vak Opmerkingen. Het kwam vaker voor dat dit vak onvoldoende ruimte bood voor alle opmerkingen. In het blok met extra invulvelden kunt u overige informatie plaatsen, zoals LC informatie. Deze informatie wordt automatisch geplaatst onder uw productomschrijving in vak 6 (CvO) of vak 8 (EUR.1),

  • Mogelijkheid om een kopie van het document te ontvangen per mail

Extra keuzemogelijkheid bij het aanvragen van uw documenten. Zodra uw documenten bij ons geprint zijn, scannen we deze in en sturen wij de scan per mail toe. Dit is een betaalde service.

  • Ontvangen van betaalbevestiging, met daarbij de ingevoerde gegevens

Na afloop van uw bestelling ontvangt u voortaan direct een e-mail van Exportdocumenten.com met een overzicht van alle gegevens van uw aanvraag. In deze mail kunt u precies zien wat u heeft aangevraagd in onze webshop.

  • UPS Spoedlevering

Extra verzendmogelijkheid toegevoegd, namelijk UPS Spoedlevering. Indien u voor deze verzendwijze kiest, worden uw documenten op de afleverdag vóór 12:00 uur bezorgd. Bij een ‘gewone’ UPS zending worden de documenten op de afleverdag voor 17:00 uur bezorgd.

  • Informatie buttons

Bij veel invulvelden zijn informatie buttons geplaatst, te herkennen aan een rood rondje met een i erin. Deze informatie buttons geven u uitleg bij het invullen van de velden in de webshop. Als u met uw muis over de button beweegt, verschijnt uitleg wat u dient in te vullen en/of waarom deze informatie nodig is.

  • Consultancy

Als u vragen heeft over het invullen van uw exportdocumenten, het aanleveren van bewijslast of overige vragen over uw exportzending, dan kunt u de hulp inschakelen van onze exportdocumenten specialist. Op de pagina “Selecteer uw documenten” vindt u de nieuwe opties “15 min. of 30 min. ondersteuning van specialist.” Onze specialist staat telefonisch tot uw beschikking voor het beantwoorden van uw vragen. Wij raden u aan om contact op te nemen met ons customer service team om af te stemmen hoeveel minuten ondersteuning wij adviseren voor uw vraag. Dit voorkomt onnodige kosten of eventuele nacalculatie. Bel hiervoor met Esther of Marjolein op 0314-354865.

Wij blijven onze webshop graag verbeteren, heeft u tips of dingen die u graag anders ziet? Geef het aan ons door, door te mailen naar info@exportdocumenten.com. Wij stellen uw input zeer op prijs.


08 mei 2014 at 09:30