+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Onze service levels bieden u de gewenste service per bestelling
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Onze service levels bieden u de gewenste service per bestelling

Sinds oktober 2015 bieden wij de mogelijkheid om per aanvraag een service level te kiezen. Dit service level bepaalt welke service u van ons mag verwachten gedurende het orderproces. U kunt dus bij iedere bestelling een ander service level kiezen!

Om u een juiste keuze te kunnen laten maken, lichten wij de verschillende service levels graag nog een keer toe.

Full Service

Het customer service team helpt u gedurende het hele orderproces. U kunt ons te allen tijden bellen of mailen, wij kijken met u mee bij het invullen van uw aanvraag en u heeft recht op een kwartier consultancy van onze specialist. Erg prettig wanneer u niet weet welke bewijslast u nodig heeft, of niet weet hoe deze documenten ingevuld moeten worden.

Daarnaast is Full Service ook aan te raden wanneer u bijvoorbeeld een zending heeft met een hoge waarde of een spoedzending. Door te kiezen voor Full Service wordt u immers volledig ontzorgd en beperkt u de risico's dat er onverhoopt iets mis gaat.

Wij controleren zowel uw aanvraag als uw bewijslast op juistheid en volledigheid voordat wij deze doorzetten naar de Kamer van Koophandel en hebben telefonisch contact met u wanneer er iets niet juist is of informatie ontbreekt.

Verder onderhouden wij voor u het contact met de Kamer van Koophandel, zodat u er zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft en u de documenten zo snel mogelijk gereed zijn.

Comfort

Ook bij comfort staan wij voor u klaar bij vragen en voor advies. U vult de aanvraag zelfstandig in. Zodra u de aanvraag heeft ingediend, controleren wij deze nog op volledigheid en juistheid. Wij stellen vast of correcte bewijslast is meegestuurd, indien van toepassing.

Mocht er iets niet correct zijn ingevuld of ontbreken, informeren wij u hierover per mail.

Verder onderhouden wij voor u het contact met de Kamer van Koophandel, zodat uw documenten zo snel mogelijk gereed zijn.

Self Service

Bij Self Service bieden wij u in principe enkel de digitale koppeling met de Kamer van Koophandel. U vult zelfstandig uw aanvraag in en verlangt hierbij geen extra controle van ons customer service team.

Wij zetten uw aanvraag één-op-één door naar de Kamer van Koophandel en hebben enkel contact per mail, wanneer de Kamer van Koophandel uw aanvraag afkeurt.

U bent zelf verantwoordelijk voor de afstemming met de Kamer van Koophandel indien nodig.

Kort samengevat

Full Service

  • U vraagt zelden of nooit documenten aan en wenst volledig ontzorgd te worden.
  • U heeft spoed- en/of waardevolle leveringen waarbij u geen risico wil nemen.
  • Persoonlijk contact en advies van een specialist.

Comfort

  • U vindt het prettig dat ons team uw aanvraag controleert op volledigheid alvorens uw aanvraag wordt aangeboden bij de KvK.
  • Bij onvolledigheid of afkeuring hoort u per mail van ons wat er precies aangepast dient te worden.

Self Service

  • U vraagt geregeld exportdocumenten aan en u bent enkel op zoek naar een digitale koppeling zonder enige ondersteuning. U krijgt hiervoor korting op uw bestelling.


Hier vindt u meer informatie over de tarieven per service level.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit artikel, stuurt u dan een e-mail naar info@exportdocumenten.com of bel naar 0314-354865.


02 mei 2017 at 12:30