+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Nieuw: product conformiteitsprogramma in Ivoorkust
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Nieuw: product conformiteitsprogramma in Ivoorkust

Ivoorkust gaat per 1 maart 2018 een Conformiteitsprogramma (Verification of Conformity Program) implementeren.

Alle goederen, met datum van verzending van 1 maart 2018 of later, hebben een conformiteitscertificaat (CoC) nodig om aan te kunnen tonen dat de goederen voldoen aan de gestelde normen. Het CoC moet aanwezig zijn bij aankomst van de goederen in Ivoorkust en is vereist voor de inklaring van uw goederen bij de Douane. Goederen die aankomen zonder CoC worden niet toegelaten in het land en krijgen een boete van 50% van de CIF-waarde opgelegd.

Voor meer informatie over het Conformiteitsprogramma van Ivoorkust, inclusief informatie over het proces (dat vroegtijdig voor datum van verzending moet worden gestart), producten die zijn uitgesloten van het programma en vergoedingen verwijzen wij u graag naar de data sheet van SGS Nederland B.V.

SGS

SGS is geaccrediteerd door de regering van Ivoorkust om te toetsen of goederen voldoen aan de gestelde normen en mag daarna het CoC afgeven. SGS heeft veel ervaring met het beheer van verificatieprogramma’s over de hele wereld. Ze biedt efficiënte, uitgebreide en op maat gemaakte oplossingen en zorgt ervoor dat uw producten en zendingen voldoen aan de wettelijke vereisten.

Bron: SGS Nederland B.V.


Blijf op de hoogte

Mocht u vragen hebben over dit onderwerp, neem dan gerust contact op met SGS Nederland B.V. door het sturen van een email of te bellen naar: 0181 693950.


06 feb. 2018 at 10:30