+31(0)884321888
[javascript protected email address]
​Landvereisten: Overzichtelijk & Begrijpelijk
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

​Landvereisten: Overzichtelijk & Begrijpelijk

Exporteert u vaak naar hetzelfde land dan weet u vast wel welke vereiste exportdocumenten u nodig heeft. Exporteert u af-en-toe of naar meerdere landen dan kan het al wat moeilijker zijn om te overzien en bij te houden. Deze informatie hebben wij nu voor u overzichtelijk & begrijpelijk gemaakt.

Vereiste exportdocumenten per land

Naast de ingebouwde landvereisten-assistent in onze webshop hebben wij sinds kort ook landenpagina’s aan de website toegevoegd.

De landvereisten-assistent, die u in Stap 1 van het bestelproces tegenkomt, geeft duidelijk aan welke oorsprongsdocumenten geadviseerd worden wanneer u gaat exporteren naar het specifieke land van bestemming. Om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken dient u ingelogd te zijn met uw account.

Voor een aantal landen kunt u de vereisten sinds kort ook op onze website terugvinden. Op deze landenpagina’s leest u onder andere over de vereiste exportdocumenten & legalisaties en waar u verder (buiten de webshop om) nog rekening mee dient te houden. Erg handig toch!

Landenpagina’s

Op dit moment kunt u over de volgende landen meer informatie op de website vinden:

Ja het klopt, het zijn 7 landen terwijl er wereldwijd 195 internationaal erkende onafhankelijke landen zijn. Gelukkig kunt u voor die landen onze landvereisten-assistent raadplegen.

Wij hebben de keuze voor deze 7 landen gemaakt omdat:

  • U voor deze landen exportdocumenten nodig heeft.
  • Er vanuit Nederland veel naar deze landen wordt geëxporteerd.
  • Wij veel documentaanvragen voor deze landen in de webshop behandelen.

Gaandeweg worden er meer landen aan dit rijtje toegevoegd. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zorgeloos kunt exporteren.

04 mrt. 2019 at 16:24