+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Hoera! Exportdocumenten.com bestaat 1 jaar!
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Hoera! Exportdocumenten.com bestaat 1 jaar!

In mei 2013 werd maakte de Kamer van Koophandel (KvK) bekend dat zij diverse vestigingen zou gaan sluiten vanaf 1 juli 2013 en dat per 1 januari 2014 alle loketten gesloten zouden worden. Certificaten van Oorsprong (CvO), EUR.1-certificaten en legalisaties kunnen vanaf dat moment alleen nog maar elektronisch aan de KvK aangeboden worden.

Voor veel bedrijven een hele verandering in hun proces. Het bekende ritje naar de KvK waar je nog om advies kon vragen verdween.

Pincvision had net haar state-of-the-art nieuwe documententool “Export Documents In Control” in gebruik genomen. Toen we hoorden van de sluiting van de KvK-balies hebben we direct besloten om hierop in te spelen. Vanuit Pincvision bedienen we alleen bedrijven met grote volumes exportdocumenten. Hoe mooi zou het zijn om ook een oplossing te kunnen bieden voor bedrijven met lage volumes? We kwamen op het idee om hiervoor een webshop voor exportdocumenten te ontwikkelen, zodat deze doelgroep ook gebruik kan maken van de best-in-class tooling voor exportdocumenten en de kennis van onze specialisten.

Dit besluit leidde tot de geboorte van ons nieuwe merk: Exportdocumenten.com De eerste en enige webshop waar je eenvoudig en snel een exportdocument kunt bestellen. De kennis van onze specialisten hebben we geïmplementeerd in de webshop om het bestellen van exportdocumenten zo makkelijk mogelijk te maken. Voor vragen over een bestelling of de exportzending staat ons customer service team paraat. Zo kunnen onze klanten alsnog voor advies iemand raadplegen. Hiermee willen we tegelijkertijd de drempel van het digitaal bestellen volledig wegnemen.

Groei

Onze “boreling” groeit goed. De ontwikkeling van de webshop blijft volop in beweging. Zo wordt het bestelproces continu geoptimaliseerd en bieden we nieuwe aanvullende diensten aan, om het aanbod zo compleet mogelijk te maken.
Redenen genoeg om de 1e verjaardag van Exportdocumenten.com met het hele team te vieren. Iedereen die al gebruik maakt van onze webshop willen wij graag hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen. Nieuwe klanten verwelkomen wij met open armen!

Exportdocumenten.com is en blijft de eerste webshop voor exportdocumenten en zal haar voorsprong in de markt verder uitbouwen en nooit meer afgeven.

Graag tot ziens in onze webshop.

Proost!

01 jul. 2014 at 12:30