+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Handelt u internationaal? Kom in actie, 1 november verdwijnt uw KvK-loket voor exportdocumenten!
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Handelt u internationaal? Kom in actie, 1 november verdwijnt uw KvK-loket voor exportdocumenten!

Maakt u gebruik van exportdocumenten bij het verzenden van uw goederen? Kom in actie, want vanaf 1 november sluit de Kamer van Koophandel (KvK) haar laatste regionale loketten voor o.a. de afgifte van exportdocumenten en moet u op zoek naar een alternatief.

Vraag uw documenten voortaan digitaal aan

U kunt ervoor kiezen uw documenten op te maken en per post te versturen naar de KvK voor de legalisatie, dit wordt echter niet aangeraden. De beste en snelste optie om uw exportdocumenten voortaan te verkrijgen is door gebruik te maken van een digitale oplossing. Hiervoor zijn verschillende aanbieders actief op de markt, welke een directe digitale koppeling hebben met het platform van de KvK om uw documenten digitaal te legaliseren. Exportdocumenten.com is gekoppeld met het platform van de KvK.

Met onze webshop bieden wij u de meest laagdrempelige oplossing. Geen opstartkosten, softwarepakket of licenties. In de webshop betaalt u veilig online, per document, niet meer en niet minder. U zit nergens aan vast. De kosten van uw document worden voorafgaand aan uw bestelling al getoond waardoor u nooit achteraf verrast wordt. De tarieven zijn transparant en staan vermeld op onze website. We hebben zelfs een aanbieding waar u geen nee tegen kunt zeggen…

Wij maken uw eerste document gratis*

Wij begrijpen dat u zich eerst graag wilt oriënteren, zodat u de beste alternatieve oplossing voor uw organisatie vindt. Om die reden willen wij u graag een mooie aanbieding doen om de webshop van Exportdocumenten.com geheel vrijblijvend uit te proberen. U kunt een kortingscode aanvragen, waarmee de handelingskosten voor uw Certificaat van Oorsprong (CvO) of EUR.1-certificaat eenmalig gratis zijn. Op deze manier willen wij u overtuigen van het gemak van onze webshop. Geen verdere verplichtingen. En als de webshop u bevalt, verwelkomen wij u graag als onze nieuwe klant!

Hoe ziet de KvK eruit vanaf 2014?

Begin dit jaar heeft de Kamer van Koophandel (KvK) bekend gemaakt dat vanaf 1 januari 2014 de 12 regionale Kamers van Koophandel, Kamer van Koophandel Nederland en Stichting Syntens worden samengevoegd tot één nieuwe organisatie. Dit heeft tot gevolg dat er 19 locaties van de KvK overblijven. Deze kantoren bevinden zich in: Arnhem, Groningen, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven, Leeuwarden, Emmen, Zwolle, Enschede, Apeldoorn, Almere, Amersfoort, Alkmaar, Den Haag, Middelburg, Breda, Den Bosch, Roermond en Utrecht.

Er blijven slechts 4 KvK-locaties over voor de afgifte van exportdocumenten. Deze werkzaamheden zijn ondergebracht bij de vestigingen: Arnhem, Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Voor vragen over uw exportdocumenten kunt u alleen per telefoon of e-mail contact opnemen. De KvK stuurt haar klanten er actief op aan om te kiezen voor een digitale oplossing van een van de externe leveranciers.

* U betaalt eenmalig geen handelingskosten voor uw CvO of EUR.1-certificaat. U betaalt slechts de handelingskosten voor het legaliseren van uw handelsfactuur en de gebruikelijke leges (KvK, ambassade, buitenlandse zaken).

09 okt. 2013 at 10:00