+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Geen postbusadres invullen
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Geen postbusadres invullen

Wij raden u aan geen postbusadres in te vullen op uw exportdocumenten. Hieronder leest u waarom.

Geen postbusadres invullen...

.. als afzender op het CvO/EUR1

Vraagt u in onze webshop een Certificaat van Oorsprong of een EUR.1 aan, dan worden de gegevens van de afzender (vak 1) automatisch gevuld met de bedrijfsgegevens die u heeft ingevuld bij het aanmaken van een account. Heeft u hierbij uw postbusadres opgegeven, dan wordt dit adres ook overgenomen op uw exportdocument. De kans is groot dat de Kamer van Koophandel uw aanvraag om deze reden afkeurt.

Waarom NAW-gegevens en geen postbusadres volgens de Kamer van Koophandel?

"Het vermelden van het straatadres van de onderneming geniet de voorkeur. Voor u als ondernemer kan het van belang zijn zo volledig en duidelijk mogelijk naar buiten te treden. Tevens kan het voor u van belang zijn dat u in het bestemmingsland op alle benodigde papieren dezelfde ondernemingsgegevens heeft vermeld. Daarom verzoeken wij ondernemers veelal het straatadres te vermelden in plaats van de postbus", aldus de Kamer van Koophandel.

.. als bezorgadres, indien u kiest voor UPS aangetekend

Wanneer u in stap 4 van het bestelproces kiest voor de verzendwijze 'UPS aangetekend', houdt u er dan rekening mee dat u geen postbusadres kunt opgeven. UPS aangetekend houdt in dat er getekend moet worden voor ontvangst, wat niet mogelijk is op een postbusadres. Heeft u toch een postbusadres opgegeven en merken wij dit niet op, dan zal UPS om aanvullende adresgegevens vragen en loopt uw zending onnodige vertraging op.

Hoe wijzigt u uw bedrijfsgegevens in de webshop?

Heeft u bij het aanmaken van uw het postbusadres vermeld, wijzig deze dan via uw accountgegevens in de webshop. Hiermee voorkomt u dat uw aanvragen onnodig worden afgekeurd en vertraging oplopen.

Hoe wijzigt u uw adresgegevens? Log in bij onze webshop en kies vervolgens voor ‘Bekijk accountgegevens’. Aan de rechterzijde staat het ‘Factuuradres’ vermeld. Dit is het adres dat gewijzigd dient te worden, zodat de gegevens correct op het Certificaat van Oorsprong (CvO) of EUR.1-certificaat komen te staan. Let er bij het wijzigen ook op dat uw bedrijfsnaam overeenkomt met de naam zoals deze geregistreerd staat in het handelsregister. Heeft u uw gegevens aangepast, klik dan op 'Opslaan' en u bent klaar.

Bij uw eerstvolgende aanvraag, wordt het vernieuwde afzender- en bezorgadres getoond.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, neemt u dan contact op met ons Customer Service Team door te mailen naar info@exportdocumenten.com

08 dec. 2016 at 12:00