+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Geen postbusadres als afzender op het CvO of EUR.1-certificaat
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Geen postbusadres als afzender op het CvO of EUR.1-certificaat

Vraagt u in onze webshop een Certificaat van Oorsprong (CvO) of een EUR.1-certificaat aan, dan worden de gegevens van de afzender (vak 1) automatisch gevuld met uw bedrijfsgegevens die u heeft ingevuld bij het aanmaken van een account. Heeft u hierbij uw postbus adres opgegeven, dan wordt dit ook overgenomen op het document. De kans is groot dat de Kamer van Koophandel uw aanvraag om deze reden afkeurt.

Waarom NAW-gegevens en geen postbus adres volgens de Kamer van Koophandel?

Het vermelden van het straatadres van uw onderneming heeft de voorkeur. Voor de ondernemer kan het van belang zijn zo volledig en duidelijk mogelijk naar buiten te treden. Tevens kan het voor hem van belang zijn dat men in het bestemmingsland op alle benodigde papieren dezelfde ondernemingsgegevens heeft vermeld. Daarom adviseren wij ondernemers het straatadres te vermelden in plaats van de postbus.

Wijzigen van bedrijfsgegevens in de webshop

Heeft u bij het aanmaken van uw account uw postbus adres vermeld? Wijzig dit dan in uw accountgegevens in de webshop, zodat uw aanvragen niet onnodig worden afgekeurd en daardoor vertraging oplopen.

Log in via uw account en kies vervolgens voor “bekijk accountgegevens”. Aan de rechterzijde staat het “Factuuradres” vermeld. Dit is het adres dat gewijzigd dient te worden, zodat de gegevens correct op het CvO of EUR.1 komen te staan. Let er bij het wijzigen ook op dat uw bedrijfsnaam overeenkomt met de bedrijfsnaam zoals geregistreerd in het handelsregister. Heeft u de gegevens aangepast, kies dan voor "opslaan" en u bent klaar.

Bij de eerstvolgende aanvraag die u start, wordt het aangepaste afzenderadres getoond.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, neemt u dan gerust contact op met ons Customer Service team door te mailen naar info@exportdocumenten.com.

04 mei 2016 at 00:00