+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Exportdocumenten.com verwelkomt haar 1000e klant in de webshop
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Exportdocumenten.com verwelkomt haar 1000e klant in de webshop

Feest bij het team van Exportdocumenten.com!

1000e klant: Invicta Watch Europe
We zijn heel trots dat we Invicta Watch Europe mogen verwelkomen als onze 1000e klant. Invicta Watch Europe is de officiële distributeur van Invicta horloges voor Europa. Wij bieden Invicta Watch Europe met veel plezier onze exportdocumenten aan en kijken uit naar een prettige samenwerking. Deze prachtige mijlpaal hebben wij natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Onderstaande heerlijke taart werd vandaag bij het team van Invicta bezorgd.

Hoe het allemaal begon voor Exportdocumenten.com...
In mei 2013 maakte de Kamer van Koophandel (KvK) bekend dat zij diverse vestigingen en loketten ging sluiten. Certificaten van Oorsprong (CvO), EUR.1-certificaten en legalisaties dienen vanaf dat moment alleen nog elektronisch bij de KvK te worden aangeboden. Dit besluit van de KvK was reden voor Pincvision om de webshop Exportdocumenten.com op te richten. De eerste en enige webshop waar je eenvoudig en snel online een exportdocument kunt bestellen. Dankzij de kennis van onze specialisten en de proactieve houding van ons customer service team worden alle klanten zo snel en goed mogelijk geholpen.

Groei
De webshop is sinds haar bestaan continu in ontwikkeling. Elke dag werken wij hard om het bestelproces te optimaliseren en bieden we nieuwe aanvullende diensten aan. Dat we in minder dan drie jaar onze 1000e klant mogen verwelkomen voelt als een fantastische prestatie waar we dan ook heel trots op zijn met ons team. We willen al onze klanten bedanken voor het vertrouwen dat ze in onze webshop hebben. Wordt u onze volgende klant?

15 apr. 2016 at 14:00