+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Exportdocumenten.com ook dit seizoen sponsor van De Graafschap!
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Exportdocumenten.com ook dit seizoen sponsor van De Graafschap!

Het nieuwe voetbalseizoen is begonnen. Exportdocumenten.com is ook dit seizoen trotse Stersponsor van De Graafschap. Zo zijn we te zien met LED-boarding tijdens alle thuiswedstrijden, maar zijn we ook rugsponsor van alle jeugdteams van 'De Graafschap Pincvision Voetbalacademie'.

De Graafschap Pincvision Voetbalacademie

Vanuit maatschappelijk oogpunt zijn wij verbonden aan de Voetbalacademie van De Graafschap. De Graafschap Pincvision Voetbalacademie faciliteert de ontwikkeling van aanstormend voetbaltalent in de Achterhoek. Als Achterhoeks bedrijf vinden wij dit erg belangrijk voor onze regio en ondersteunen de academie dan ook graag.


“We zijn erg trots dat het logo van onze webshop op de achterkant van alle De Graafschap Pincvision Voetbalacademie shirts staan. De jeugdelftallen spelen door het hele land, wat mooie publiciteit voor ons biedt. Bij Exportdocumenten.com willen we continu blijven verbeteren, iets wat goed overeenkomt met het streven van De Graafschap, het ontwikkelen van talent.”, aldus Edo Bosga, Directeur van Exportdocumenten.com

Zie hier de tenues waarin de jeugdteams spelen. Mocht u een wedstrijd gaan bijwonen waarbij een van de jeugdelftallen van De Graafschap speelt, let dan dus zeker ook even op de achterkant van de shirtjes!


LED-boarding

Dit seizoen zijn wij met onze webshop ook zichtbaar met een reclame-uiting op de LED-boarding tijdens alle thuiswedstrijden van De Graafschap. Zit u in het stadion, of kijkt u de wedstrijd of samenvatting op tv? Kijk dan ook eens naar onze mooie LED-boarding op de achtergrond!

17 aug. 2018 at 10:39