+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Exportdocumenten.com heeft nieuwe webpagina’s!
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Exportdocumenten.com heeft nieuwe webpagina’s!

De webpagina’s over het Certificaat van Oorsprong (CvO) en Eur.1-certificaat (Eur.1) zijn vernieuwd. Er zijn verschillende pagina’s toegevoegd om u van meer informatie te voorzien over de twee certificaten.

Afgelopen dagen is er hard gewerkt aan de website om de nieuwe pagina’s op de website te plaatsen. Vandaag laten wij met trots weten dat alle pagina’s online staan om u te voorzien van nieuwe informatie. De pagina’s zijn eenvoudig te bereiken onder het kopje “Documenten”, waar u vervolgens de keuze krijgt om te kiezen tussen “Certificaat van Oorsprong” en “Eur.1 Certificaat”. Wanneer u met uw muis op één van de twee buttons navigeert verschijnt het menu aan de rechterzijde.

Wat is er nieuw?

Er zijn een aantal pagina’s toegevoegd om u nog beter van informatie te voorzien omtrent exportdocumenten. De informatie geeft u inzicht over wat er allemaal bij het aanvragen van een CvO of EUR.1-certificaat komt kijken. Hieronder vindt u het overzicht met verwijzingen naar de nieuwe pagina’s:

Certificaat van Oorsprong

Eur.1-certificaat

Heeft u opmerkingen over deze website, verbeterpunten of ondervindt u problemen? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar info@exportdocumenten.com

28 nov. 2014 at 09:30