+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Exportbinnendienst Event wederom groot succes!
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Exportbinnendienst Event wederom groot succes!

Op 19 juni jl. vond het jaarlijkse Fenedex Exportbinnendienst Event plaats. Een speciale feestelijke editie in verband met het 60-jarig bestaan van Fenedex.
Exportdocumenten.com was als sponsor aanwezig op deze dag, die plaatsvond op een fantastische plek; de SS Rotterdam.

Workshops

Er werden diverse workshops aangeboden over onderwerpen als Douaneactualiteiten, Incoterms en Betalingscondities, Product certificering en Compliance en de Oorsprong van goederen.
Er was een mogelijkheid om te luisteren naar een aantal inspirerende keynote sprekers en er was een paneldiscussie over een aantal actuele onderwerpen.

Edo Bosga, directeur van Pincvision en Exportdocumenten.com was één van de personen die een stelling mocht neerzetten tijdens de paneldiscussie. Vanuit zijn rol als voorzitter van de Fenedex Global Trade Adviesraad droeg hij een stelling voor over btw bij export: “Het niet kunnen aantonen van de juistheid van BTW 0% tarief is financiële zelfmoord.” De discussie maakte duidelijk dat lang niet iedereen dezelfde mening was toegedaan over dit onderwerp.

Frank Hauwert trofee

Op het jaarlijkse Fenedex Exportbinnendienst Event wordt ook bekend gemaakt welk Exportbinnendienst team zich dat jaar het beste team mag noemen. Deze titel wordt bekroond met de Frank Hauwert trofee. De Customer Service afdeling “Western Europe Export & Global Duty Free” van Heineken Brouwerijen BV is tijdens het Exportbinnendienst Event onderscheiden met deze prijs.
In een prachtige presentatie lieten zij zien dat er in hun processen niets aan het toeval wordt overgelaten en dat zij hard gewerkt hebben om alle interne processen op een goede manier vast te leggen en uit te voeren.

03 jun. 2014 at 12:30