+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Even voorstellen: Marieke Theijssen
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Even voorstellen: Marieke Theijssen

Achter onze webshop staat een enthousiast team klaar voor u om het bestellen van exportdocumenten de gemakkelijkste stap in uw exportproces te maken. Wij willen graag onze medewerkers aan u voorstellen om het contact met onze klanten persoonlijker te maken. Bestellen van documenten gaat namelijk geheel digitaal, maar onze medewerkers helpen u graag als u vragen heeft over uw bestelling of over uw exportzending.

Iedere maand interviewt een van onze teamleden een collega. Deze week heeft Carola Evers een aantal vragen voor Marieke Theijssen.

Kan je kort iets over jezelf vertellen?

Hallo, Ik ben Marieke Theijssen. Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriend in Zutphen. Ik werk nu 5 jaar bij Pincvision en ben daar onderdeel van het team dat verantwoordelijk is voor de afhandeling van exportdocumenten. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten, luister ik veel muziek, ben ik graag bij vrienden of zit ik samen met mijn vriend lekker lui op de bank een goede film te kijken.

Wat is je rol binnen het team van Exportdocumenten.com?

Bij Exportdocumenten.com werk ik op de afdeling Customer Service. Ik ben hierbij het eerste aanspreekpunt van onze klanten en probeer hen zo goed mogelijk te ondersteunen bij het aanvragen van exportdocumenten. Daarnaast houd ik me continue bezig met procesverbeteringen, zodat wij de diensten in de webshop nog beter laten aansluiten op de wensen van onze klanten.

Hoe ben je bij Exportdocumenten.com terechtgekomen?

In maart 2013 maakte de Kamer van Koophandel bekend dat ze zouden gaan reorganiseren, dit had tot gevolg dat de loketten voor exportdocumenten werden teruggebracht naar 4 centrale locaties. Hierdoor moeten bedrijven exportdocumenten voortaan digitaal aanvragen. Pincvision is hier direct op ingesprongen en heeft de webshop Exportdocumenten.com gebouwd die het mogelijk maakt voor klanten om zijn of haar exportdocumenten digitaal aan te vragen.

Mijn werkzaamheden binnen Pincvision sluiten goed aan op die van de webshop van Exportdocumenten.com. De kennis die ik in de afgelopen 5 jaar tijd bij Pincvision heb opgedaan komt dan ook goed van pas bij de groeistrategie die we voor ogen hebben met de webshop. Op woensdagen ben ik het eerste aanspreekpunt bij Exportdocumenten.com. Ik help klanten bij vragen en zorg dat alle bestellingen zo snel mogelijk verwerkt worden. Ik ben erg enthousiast over mijn nieuwe rol binnen het team van de webshop, en heb er super veel zin in.

Waarom raad je de webshop van Exportdocumenten.com aan?

Exportdocumenten.com is een moderne, snelle en eenvoudige manier om exportdocumenten aan te vragen. De kennis die het team van Exportdocumenten.com heeft en het goede contact dat er is met de Kamer van Koophandel en de ambassades is een groot pluspunt. Wij kunnen vele vragen beantwoorden en makkelijk schakelen met de diverse instanties, dit zorgt voor een prettig en eenvoudig verloop van het exportdocumenten proces van onze klanten. Bovendien blijven wij continue verbeteringen doorvoeren, zodat het aanvragen van exportdocumenten prettig en eenvoudig blijft.

Waar zou jij zelf wel eens naartoe geëxporteerd willen worden?

Ik zou graag eens naar Zuid Afrika geëxporteerd willen worden. Ik hou van de zon en warmte en de natuur lijkt mij echt prachtig! Bovendien denk ik dat het wel eens goed voor mij is om een paar weken terug te gaan naar de primaire levensbehoeften, zonder de luxe middelen die wij hier hebben. Lijkt me een mooie uitdaging!

Wat is je favoriete export product?

Ik denk toch stiekem dat kaas mijn favoriete export product is.
Ik hou ontzettend van kaas en van heel veel soorten. Ik vind het heerlijk om een groot blok kaas af te snijden en dit zonder brood, toast of wat dan ook lekker op te eten!

24 mrt. 2015 at 13:30