+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Don't learn the hard way...
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Don't learn the hard way...

"De douane is niet coulant bij Brexit", aldus de directeur van de Douane. "Er zal niet worden beknibbeld op douaneformaliteiten." Dit zijn harde en wellicht terechte uitspraken. Immers, ondernemers hebben nu genoeg tijd gehad om zich voor te bereiden op de Brexit...

Toch blijkt dat veel ondernemers laat zijn met de voorbereidingen op een (no-deal) Brexit. De douane wordt namelijk helemaal nog niet overstelpt door bedrijven die zich toegang willen verschaffen tot douaneaangifte systemen. Bovendien heeft ongeveer de helft van de ondernemers die vorig jaar zaken deden met het Verenigd Koninkrijk nog steeds geen EORI-nummer.

Ook lijkt er niet veel gebruik te worden gemaakt van de Brexit-vouchers en de Brexit Impact Scans die aangeboden worden door het ministerie via RVO, wat verraadt dat veel ondernemers slechts afwachten.

Grijp je kans, benut de Brexit advies subsidie!

Wij willen je erop attenderen dat je met de Brexit-voucher subsidie krijgt voor advies over alternatieve markten en de gevolgen van Brexit voor jouw onderneming. Kijk daarom snel of je voldoet aan de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de Brexit-voucher!

Zelf uitvoeraangiften opmaken?

Heb je reeds de beslissing genomen dat je zelf uitvoeraangiften gaat opmaken voor het Verenigd Koninkrijk, dan ben je bij onze webshop op de juiste plek.

Account aanmaken

Op de hoogte blijven van het laatste Brexit nieuws? Meld je dan aan voor onze 'Brexit Export Alert' nieuwsbrief. Ons team selecteert de meest interessante nieuwsberichten en geeft hier een eigen praktische toelichting op, zodat direct duidelijk is wat dit betekent voor het bedrijfsleven!

Bron: FD.nl

05 feb. 2019 at 10:05