+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Column: Iedere dag een feestje vieren en dat al 3 jaar lang!
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Column: Iedere dag een feestje vieren en dat al 3 jaar lang!

Exportdocumenten.com bestaat 3 jaar. En daar zijn we super trots op, iedere dag weer.

Het idee voor het ontsluiten van het Certificaten van Oorsprong / EUR1 proces via een webshop bestond al langer in onze onderneming, maar toen toch betrekkelijk onverwacht de Kamer van Koophandel begin 2013 bekend maakte om de loketten te sluiten, hebben we de uitvoering in een versnelling gebracht.

Wat is het toch een verademing om een lastig proces in de praktijk van exporteren zo simpel met een webshop uit te voeren. Op ieder zelf gewenst moment de werkzaamheden uitvoeren en persoonlijke hulp krijgen als je toch onverhoopt vastloopt. Uw klantervaringen worden iedere dag geëvalueerd en leiden continu tot verbetering van de functionaliteit. Helemaal 21e eeuw en daarmee zeker toekomstbestendig voor de komende jaren. We blijven eraan werken om ook nieuwe documenten met de webshop af te kunnen geven zonder dat gegevens twee keer ingevuld moeten worden. Gemak dient de mens, dat zal altijd ons streven blijven. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen betreffende een elektronisch (pdf) document op de voet. Wat zou het geweldig zijn dat de wetgever dat toe zou staan: op het moment dat u het proces in de webshop afgerond heeft, zit het document in uw email-box.

Graag nodig ik u uit om het feestje met uw collega’s te vieren en andere relaties te wijzen op de voordelen en uw ervaring van de webshop. Want hoe meer gebruikers van onze diensten mee-feesten, des te meer cadeautjes in de vorm van nieuwe functionaliteit en documenten we terug kunnen geven.

Hoera, lang leve Exportdocumenten.com

17 jul. 2016 at 13:00