+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Column: Exportdocuments.com. What else?
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Column: Exportdocuments.com. What else?

De laatste tijd en waarschijnlijk ook in de komende tijd wordt het fenomeen webshop veelal negatief in het nieuws vermeld. In de discussie rond de detailhandel worden webshops veelal neergezet als de oorzaak van de aantasting van fysieke winkels.

Te weinig wordt vermeld dat er veel voorbeelden zijn waarbij detaillisten zeer succesvol webshops in hun bestaande business hebben geïntegreerd, leidend tot groei en gezonde bedrijfsvoering. Het is daarom naar mijn mening niet de webshop die een bedreiging vormt, maar het niet-innoveren en vast blijven houden aan het bestaande businessmodel.

Exportdocuments.com is een voorbeeld van innovatie: gebruik maken van een webshop-concept in een business-to-business omgeving voor het vervaardigen van certificaten van oorsprong en legalisaties zou vijf jaar geleden nog ondenkbaar zijn. De huidige technologische mogelijkheden in combinatie met een uitstekende service bieden een product dat veel beter aansluit bij de wensen van de klant. En daar gaat het om.

Het doet mij veel genoegen dat ons team van Exportdocuments.com constant met nieuwe ideeën komt, vaak voortkomend uit overleg met klanten. Door gebruik te maken van de technologie van morgen, blijven we de functionaliteit van de webshop uitbreiden. Onze Exportdocuments.com webshop is geen innovatie, maar een logische next-step voor document verkrijging. Of ziet u een pc ook nog steeds als innovatief?

02 mei 2018 at 11:02