+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Column: De zoete smaak van succes
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Column: De zoete smaak van succes

Succes nastreven wordt alom beleefd in onze hedendaagse wereld. Of het nu in sport, bij bedrijven, op school of in de persoonlijke sfeer wordt nagestreefd, het is een nadrukkelijk aanwezige drijfveer voor velen om doelen te behalen.

Persoonlijk denk ik dat het behalen van succes vaak wordt overschat. Misschien is de definitie van succes ook vaak niet juist; ik associeer succes met positieve energie. Te vaak wordt het behalen van doelen zo benadrukt, dat het ten koste gaat van plezier.

Over het algemeen kan succes ook alleen maar behaald worden als daar erg veel moeite voor wordt gedaan en tijd en/of geld aan wordt besteed. Wat ik jammer vind, want wat zou het mooi zijn als we succes aan positieve gevoelens kunnen koppelen. “Ik wens je veel succes” krijgt daarmee meer betekenis dan dat het nu vaak krijgt. Menigeen zal bevestigen dat het ontvangen van die wens, van iemand die hem uitspreekt, een bijzonder gevoel opwekt. Natuurlijk is het van belang dat degene die de wens uitspreekt, het ook echt meent. Echter moet je op voorhand nooit aan die intentie twijfelen.

Met trots kan ik melden dat ik de zoete smaak van succes recent geproefd heb bij Exportdocumenten.com. Dat komt niet direct door het steeds grotere aantal klanten dat we verwelkomen en de grote aantallen aanvragen die we verwerken, maar veel meer door de bevestiging dat deze innovatieve oplossing inspeelt op een duidelijke klantbehoefte. Toegegeven, het heeft ons veel tijd, moeite en doorzettingsvermogen gekost, maar het compliment dat gebruikers ons bij iedere bestelling weer geven door een aanvraag af te ronden is voor ons de grootste bevestiging dat klanten onze webshop een succes vinden.

Bedankt allen, voor deze bevestiging. We genieten bij iedere bestelling van die zoete smaak. Het is zo motiverend dat we blijven zoeken naar nieuwe manieren om klantwensen te vervullen. Het went nooit het plezier en die smaak……heerlijk!

08 okt. 2015 at 10:00