+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Brexit: politiek theaterstuk, maar blijf geen toeschouwer
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Brexit: politiek theaterstuk, maar blijf geen toeschouwer

Maandelijkse blog van Edo Bosga, directeur en oprichter van Uitvoeraangifte.com, Exportdocumenten.com & Pincvision. In zijn blog deelt Edo graag zijn ondernemersvisie op de Brexit ontwikkelingen.

Exporteren is aanpakken. Ondernemen is kansen pakken als die zich voordoen. Uitstellen is geen optie als er vraag van klanten is.

Hoe anders gaat het in de politiek. Echt iedereen vraagt naar een oplossing in de Brexit-saga maar het enige wat geboden wordt is uitstel, maar voor wat? Het lijkt erop dat partijen zich ‘ingegraven’ hebben, zodat uitzicht op een soepele uittreding verder weg is dan ooit. Het uitstel biedt wel meer tijd om voor te bereiden. Vanuit de EU wordt erop aangedrongen de noodzakelijke voorbereidingen te treffen.

Exporteurs die er zeker van willen zijn dat ze hun klanten kunnen blijven dienen zijn al gestart met die voorbereidingen of hebben al in kaart wat te doen. Natuurlijk is er kans op een geheel andere uitkomst dan nu voor ogen wordt gehouden. Maar dat betekent niet dat er gewacht moet worden op duidelijkheid voordat er actie ondernomen moet worden. Uw klanten verdienen dat. Bovendien wilt u toch voorkomen dat bij een onverwacht snelle uitkomst uw klant zich ineens in het theater voelt zitten, met u op het podium om een ‘Houdini-act’ uit te voeren om uw zendingen naar het VK te krijgen?

Als onderdeel van de voorbereidingen wil ik u een tip geven: Bezoek onze website. Lees alles over uitvoeraangiften, maak alvast een account aan en bestel straks eenvoudig uw uitvoeraangiften online.

Uitvoeraangifte.com: simpel, zelf, snel, goedkoop.

Wat fijn dat technologie ook de Brexit kan verlichten.

01 apr. 2019 at 09:00