+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Brexit news: Opvolger van Theresa May bekendgemaakt
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Brexit news: Opvolger van Theresa May bekendgemaakt

Zojuist is in het Verenigd Koninkrijk bekendgemaakt dat Boris Johnson de nieuwe premier van het land wordt. Theresa May stapt morgen officieel af als premier.

Johnson won de verkiezing van Jeremy Hunt. Hij was al sinds het begin de populairste kandidaat in de race. Johnson is acht jaar lang burgemeester van London geweest in de periode van 2008 tot 2016, waarna hij minister van Buitenlandse Zaken werd. Hij voerde in aanloop naar het referendum fanatiek campagne voor het vertrek van het Verenigd Koninkrijk (VK) uit de EU.

Hij gaat in de komende dagen zijn team vormen en is ervan overtuigd dat Brexit 31 oktober eindelijk plaats gaat vinden. Naast het verlaten van de EU wil Boris ook het land weer gaan herenigen. Hoe dan ook, het wordt een lastige klus die op zijn schouders krijgt. Met of zonder deal het Verenigd Koninkrijk gaat de EU verlaten.

Be prepared!

We zeggen het al vaak genoeg, maar het beste wat je nu kunt doen is het laatste Brexit nieuws blijven volgen en voorzorgsmaatregelen treffen. Ga bijvoorbeeld naar het Brexitloket van de Rijksoverheid, hier lees je de laatste stand van zaken en lees je wat je als ondernemer kunt doen. De kans dat je, per 1 november 2019, uitvoeraangiften moet indienen voor al je exportzendingen naar het VK is, met Boris Johnson als premier, aanzienlijk vergroot. Het aanmaken van een account in onze webshop is vrijblijvend en zo geregeld. Dan ben je op dit vlak alvast goed voorbereid.

Bron: Nu.nl

23 jul. 2019 at 16:11