+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Breaking Brexit nieuws - Premier May stapt op!
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Breaking Brexit nieuws - Premier May stapt op!

Het is een hectische week omtrent Brexit. Na vele onderhandelingen en aanpassingen die niets opleverden, heeft Premier Theresa May vanochtend haar vertrek aangekondigd.

Het is haar niet gelukt om Brexit te bezorgen. Ze was volhardend en had het beste voor om het verlaten van de EU op een volgens haar verstandige wijze te doen. Om haar plan tot een goed einde te laten komen heeft ze afgelopen maand een aantal consessies gedaan, die in haar eigen partij niet goed zijn gevallen. May stapt 7 juni 2019 op als premier. Ze vond het een grote eer om het land te dienen als de tweede vrouwelijke premier en sloot haar verklaring in tranen af.

Op 7 juni begint de leiderschapsrace binnen de Conservatieve Partij om haar vervanger te vinden. Boris Johnson is op dit moment favoriet. Ook oud-Brexit-minister Dominic Raab, minister van Milieu Michael Gove en anderen worden veel genoemd. Wie er ook premier wordt, het is vrijwel zeker dat hij of zij de patstelling over de Brexit in het Lagerhuis niet zal weten te doorbreken. Een uittreding zonder deal wordt daardoor een waarschijnlijker scenario.

Wat zijn de gevolgen voor exporterende bedrijven?

Wie er ook premier wordt, het is vrijwel zeker dat hij of zij de patstelling over de Brexit in het Lagerhuis niet zal weten te doorbreken. Een uittreding zonder deal wordt daardoor een waarschijnlijker scenario. De kans dat je straks uitvoeraangiften moet indienen voor al je exportzendingen naar het Verenigd Koninkrijk blijft dus groot. Wij blijven dan ook onze boodschap herhalen: Wees verstandig en bereid je voor op deze mogelijke uitkomst. Het aanmaken van een account in onze webshop is vrijblijvend en zo geregeld. Mocht het komen tot een no-deal Brexit, dan kan je direct aan de slag om je uitvoeraangiften voordelig en zelfstandig te regelen in onze webshop.

Bron: Nu.nl

24 mei 2019 at 11:34