+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Bijeenkomst Kamer van Koophandel – Road2TheWorld, hét startpunt voor internationaal ondernemen
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Bijeenkomst Kamer van Koophandel – Road2TheWorld, hét startpunt voor internationaal ondernemen

Wilt u als ondernemer internationaal zaken gaan doen en ziet u dit als kans om uw eigen bedrijf te laten groeien óf bent u net gestart op de buitenlandse markt en op zoek naar informatie over de verschillende exportmarkten, wet- en regelgeving en importeren van goederen, dan is Road2TheWorld van de Kamer van Koophandel hét evenement voor u!

Het Road2theWorld event wordt georganiseerd op dinsdag 14 juni, in Den Haag, 's-Hertogenbosch en Zwolle. De bijeenkomst duurt van 13.30 - 18.30 uur. Deelname is gratis.

Wat kunt u verwachten?
Tijdens Road2TheWorld:

  • vertellen ondernemers over hun successen, over valkuilen, over dichte deuren en bijzondere cultuurverschillen. Leer van deze ervaringen!
  • krijgt u uitgebreide informatie over exporteren en importeren en handvatten, zoals de KvK importeer- en exporteerwijzer, om meteen mee aan de slag te gaan.
  • weet u na afloop meer over de spelregels van het internationale handelsverkeer en van wat er allemaal komt kijken bij het transport, de levering en de betaling.
  • komt u in contact met belangrijke buitenlandse netwerken en partners.

Interesse?
Heeft u interesse en wilt u zich direct aanmelden of wilt u meer informatie over deze bijeenkomst? Neem dan een kijkje op de website van de Kamer van Koophandel.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de Kamer van Koophandel: 088 585 1585.

06 jun. 2016 at 10:30