+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Ambassade Verenigde Arabische Emiraten: extra toevoeging ‘Certificaat van Oorsprong’
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Ambassade Verenigde Arabische Emiraten: extra toevoeging ‘Certificaat van Oorsprong’

Wanneer u een Certificaat van Oorsprong (CvO) met ambassade legalisatie voor de Verenigde Arabische Emiraten bestelt in onze webshop, wordt in vak 6 van uw CvO een referentienummer toegevoegd. Dit is het nummer dat u heeft ingevuld in stap 2 van het bestelproces onder het kopje ‘Verkoopfacturen / Commercial invoice(s)’. Dit is niet persé het ‘Invoice number’, maar wel een nummer dat gekoppeld is aan uw zending.

Sinds kort vereist de Arabische ambassade dat er in vak 6 van het Certificaat van Oorsprong expliciet het woord “Invoice number” komt te staan met daarachter het betreffende nummer.

Om te voorkomen dat uw zending vertraging oploopt, spelen wij direct in op de veranderingen in ambassade vereisten. Wij hebben ons systeem gewijzigd, zodat dit automatisch wordt ingevuld en uw documenten voldoen aan de laatste eisen zonder dat u hiervan hinder ondervindt.

Wat kunt u verwachten als gevolg van deze wijziging?

U kunt uw aanvragen blijven indienen zoals voorheen, zonder extra handelingen te verrichten. Indien u in stap 1 van het bestelproces kiest voor ‘legalisatie door de KvK en ambassade…’, voegen wij de volgende tekst in vak 6 van het Certificaat van Oorsprong toe, zie voorbeeld:

CvO Verenigde Arabische Emiraten

Houdt er rekening mee dat er extra tekst toegevoegd wordt op het Certificaat van Oorsprong. Het uiteindelijke Certificaat van Oorsprong wijkt daarom af van de voorbeeldweergave dat u ziet tijdens het bestelproces.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel, stuur een e-mail naar info@exportdocumenten.comof bel naar 0314-354865.

  • Lees meer over de wijzigingen voor Verenigde Arabische Emiraten: "Ambassade: Verenigde Arabische Emiraten: wijziging legalisatieproces"
07 mrt. 2017 at 13:00