+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Altijd de juiste bewijslast bij uw aanvraag!
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Altijd de juiste bewijslast bij uw aanvraag!

De juiste bewijslast verkrijgen en meesturen in uw aanvraag is misschien wel het lastigste punt rondom het aanvragen van een exportdocument. Dit omdat de vereiste bewijslast onder andere afhankelijk is van het type producten, maar ook omdat de templates zo nu en dan wijzigen waardoor de oude variant niet meer geldig is.

Welke bewijslast moet er bij uw aanvraag?

Om te bepalen welke bewijslast u dient mee te sturen, zijn er diverse mogelijkheden:

Op onze websitepagina Downloads - Bewijslast beschrijven wij diverse scenario’s en geven daarbij aan welke bewijslast u in welk geval dient mee te sturen. U kunt hier bekijken welk scenario voor uw producten van toepassing is en welke bewijslast hierbij hoort. Daarnaast kunt u bij het plaatsen van een bestelling kiezen voor ons servicelevel: “full service”. Hierbij bieden wij u ondersteuning bij het correct invullen van de aanvraag en het toevoegen van de juiste bewijslast. Bovendien heeft u bij “full service” recht op een kwartier consultancy van een van onze specialisten!

Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de Kamer van Koophandel om met hen te overleggen welk bewijslast u dient mee te sturen.

Altijd de meest recente templates

Is het u duidelijk welke bewijslast er meegestuurd dient te worden, dan adviseren wij u altijd even te controleren of de meest recente versie van het template gebruikt is. Denk hierbij aan de leveranciersverklaring, kwekersverklaring of de gebruikte machineverklaring.

Download de juiste template op onze pagina Downloads - Bewijslast, hier vindt u altijd de meest recente versie. Wij hebben nauw contact met de Kamer van Koophandel, dus mocht er iets wijzigen, dan zetten wij de nieuwe versie direct online.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit bericht, neemt u dan gerust contact op met ons Customer Service team door te mailen naar info@exportdocumenten.com


08 nov. 2016 at 10:30