+31(0)884321888
[javascript protected email address]
AGS 2 binnenkort volledig in gebruik
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

AGS 2 binnenkort volledig in gebruik

Binnenkort wordt AGS 2 volledig in gebruik genomen. De Belastingdienst geeft dit aan in de nieuwsbrief AGS van 8 september 2014. In november wil de Douane alle nog niet aangesloten invoeraangevers aansluiten op AGS. Sagitta Invoer zal vanaf oktober fasegewijs gesloten worden.

De laatste bekende problemen rond AGS worden opgelost met een release op 20 september 2014. Ook de gebruikerswensen worden waar mogelijk gerealiseerd. Voldoet de release aan de verwachtingen? Dan overlegt de Douane met het bedrijfsleven vanaf wanneer DSI definitief wordt afgesloten en u invoeraangiften moet doen met AGS.

Inmiddels komt 30% van de invoeraangiften binnen met AGS 2, en dat groeit snel. De Douane verwacht in november alle nog niet aangesloten aangevers, aan te sluiten op AGS 2.

Plan: Sagitta Invoer sluit fasegewijs vanaf half oktober

Als de realease van 20 september voldoet aan de verwachtingen sluit Sagitta Invoer vanaf half oktober 2014 fasegewijs. Wilt u weten wanneer Sagitta Invoer voor u sluit? Klik op de link: Nieuwsbrief Aangiftesysteem AGS september 2014.

Bron: Belastingdienst


11 sep. 2014 at 09:30