+31(0)884321888
[javascript protected email address]
2 nieuwe functionaliteiten in de webshop!
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

2 nieuwe functionaliteiten in de webshop!

Na de grote verbouwing die onze webshop afgelopen juli heeft ondergaan, zijn wij er trots op u alweer een update te kunnen sturen over de ontwikkelingen van de webshop van Exportdocumenten.com.

U ziet nu twee geheel nieuwe functionaliteiten in onze webshop, namelijk Service levels en een digitaal Voorbeeld van het Certificaat van Oorsprong en EUR.1-certificaat. Hieronder leggen wij u graag uit wat deze nieuwe functionaliteiten zijn en waarom wij denken dat u hier net zo enthousiast van wordt als wij!

Service levels

Wij willen het aanvragen van een exportdocument zo gemakkelijk mogelijk maken voor onze klanten, dat is ons doel! Wij presenteren u daarom 3 service levels: Full Service, Comfort en Self Service.

Met deze service levels kunt u voor iedere aanvraag die u doet, kiezen hoeveel service u hierbij van ons wenst:

  • Wilt u geheel ontzorgd worden, dan kiest u voor Full Service, ons Customer Service team helpt u dan persoonlijk via de telefoon van A-Z met uw aanvraag. Ook inhoudelijke vragen over bijv. bewijslast of oorsprong worden beantwoord door een van onze specialisten.
  • Kiest u voor Comfort, dan vult u zelfstandig uw aanvraag in en controleren wij deze voor u, voordat deze naar de Kamer van Koophandel wordt doorgezet. Zoals u van ons gewend bent.
  • Als 3e optie bieden wij Self Service. U vult zelfstandig uw aanvraag in en behoeft geen ondersteuning of controle door ons Customer Service team. U krijgt hiervoor korting op uw aanvraag.

In onderstaande tabel hebben wij de service levels naast elkaar gezet, zodat u deze goed met elkaar kunt vergelijken, voordat u uw keuze maakt.


* Let op, wij controleren uw aanvraag niet op juistheid of volledigheid. Wordt uw aanvraag afgekeurd door de Kamer van Koophandel dan moet u een nieuwe aanvraag indienen.

Bekijk hier het overzicht van de tarieven & service levels te gaan.

Voorbeeld CvO / EUR.1

Wilt u graag zien hoe uw Certificaat van Oorsprong (CvO) of EUR.1-certificaat wordt opgemaakt met de informatie die u heeft ingevoerd? Dat kan! De nieuwe "Voorbeeld" functionaliteit is nu beschikbaar in de webshop. Nog voordat u uw aanvraag heeft afgerond kunt u hiermee een digitaal voorbeeld zien van hoe uw document eruitziet als deze geprint wordt.

Tarieven

De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt om nieuwe functionaliteiten toe te voegen en onze services te verbeteren. Hoewel het een ingrijpende en omvangrijke verbouwing was, is het ons toch gelukt om de handelingskosten voor een Certificaat van Oorsprong en EUR.1-certificaat vanaf 6 oktober 2015 met maar €1,00 te verhogen. De tarieven van onze overige documenten en services blijven gelijk.

Heeft u nog tips voor ons? Geef het aan ons door.

02 okt. 2015 at 11:00