+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Bax Music
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Bax Music

Bax Music aan het woord: "Bax Music heeft een vooronderzoek gedaan naar de beste oplossing voor het indienen van een uitvoeraangifte. Via via is de dienst van Exportdocuments.com onder de aandacht gekomen. We waren snel overtuigd van deze oplossing.

Exportdocuments.com sluit prima aan op onze behoeften: Bax Music is graag zelf in controle, Exportdocuments.com monitort de voortgang van onze uitvoeraangiften op de achtergrond, komt met goed advies en heeft een goede en snelle opvolging van verbetervoorstellen die Bax Music heeft ingediend.


Wij zijn als klant zelf in controle, we kunnen namelijk ook 's nachts aangiften doen. We ontvangen binnen enkele minuten het douanedocument voor de chauffeur. Hierdoor is het voor ons mogelijk om binnen 1 werkdag alle douaneformaliteiten te regelen en dezelfde dag nog in Engeland af te leveren. Hiernaast is het tarief per aangifte zeer gunstig voor ons, gezien de diversiteit aan HS-codes van ca 50.000 artikelen in ons assortiment.

De begeleiding is supergoed: tijdens de inrichting hebben we veel tips & tricks ontvangen en tijdens de uitvoering krijgen we regelmatig een bericht wanneer de aangifte niet is ingevoerd. Ook krijgen we ondersteuning bij vragen vanuit de Douane."

Bedrijfsinformatie Bax Music

Bax Music (Bax-shop) is de grootste online muziekwinkel van de Benelux, en de toekomstig grootste muziekwinkel van Europa. Een ambitieuze doelstelling, maar ook een die de medewerkers van Bax Music tot op het bot motiveert. Sinds de oprichting door de broers Jochanan en Nathanael in 2003 is er veel veranderd. Met honderdduizenden pakketten die jaarlijks verstuurd worden en miljoenen unieke bezoekers per jaar is Bax Music marktleider in de Benelux op het gebied van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear.

Website: www.bax-shop.nl

Bax Music exporteert onder andere naar:

Het Verenigd Koninkrijk en China.

< terug naar alle referenties